expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

dinsdag 14 november 2017

Buurtcontact Borsbeke : sint antonius kring 19 uur 30

Zoals u misschien al vernomen hebt, worden er in de verschillende deelgemeenten 'Buurtcontacten' georganiseerd. Dit gebeurt ook in uw buurt. Daarom schrijven we u deze brief.
 
  • Waarover gaat het ? De Buurtcontacten zijn een gezamenlijk initiatief van de gemeente, het OCMW, de politie en de brandweer. In eerste instantie richten we ons tot de verenigingen die in deze buurt al actief zijn, maar uiteraard staat de avond ook open voor individuele burgers.
 
  • Waar en wanneer ?  Voor de buurt Borsbeke vindt de vergadering plaats op woensdag 15 november 2017 om 19u30 in de Sint-Antoniuskring in Borsbeke.  
 
  • Wat mag u verwachten ? We willen met u van gedachten wisselen over wat u belangrijk vindt en hoe we elkaar hierin kunnen versterken. We willen zeker aandachtig luisteren naar u, zowel naar de dingen die goed gaan als deze die kunnen verbeteren. Maar we willen ook kijken hoe u als vereniging of als burger zelf kunt bijdragen aan een goed persoonlijk en gemeenschapsgevoel, bijvoorbeeld op het vlak van veiligheid. Tot slot willen we ook een paar nieuwe mogelijkheden uiteenzetten om in contact te treden met de gemeente of op de hoogte te blijven.  
 
 
We nodigen u dus van harte uit op deze 'Buurtcontacten' op woensdag 15 november om 19u30 in de Sint-Antoniuskring.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten