expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

Bestuur


Het doel van het Wijkcomité is het verenigen van de inwoners  van de 
Mauvondelwijk te Borsbeke.

Zorgen dat we elkaar leren kennen want iedereen weet ...
"Beter een goede buur dan een verre vriend "

 
VOORZITTER
PROJECT GROENE VINGERS
Kris Temmerman

Kris woont in de Rozenstraat, nam samen met Hendrik het initiatief in 2011  en  zocht 6 wijkbewoners uit alle straten van de wijk om een comité op te richten. Hij staat nu vooral in om voor de activiteiten de nodige verzekeringen en vergunningen te verkrijgen. Hij coördineert tevens de werkgroep " groene vingers". Voor de activiteiten zorgt hij voor de logistiek omtrent voeding en de decoratie.

SECRETARIS
Webmaster
Hendrik Van De Perre

Hendrik is mede-oprichter van het wijkcomité en woont eveneens in de Rozenstraat en loodst ons  door het  digitale tijdperk en zorgt voor de communicatie met de wijkbewoners, hij is ook de oplossing bij elk technisch probleem op één of andere activiteit. Voor de activiteiten zorgt hij voor de logistiek en de administratie

ADJUNCT-SECRETARIS
Project BIN
Mark De Roeck

Marc stond mee aan de wieg van het wijkcomité.  Hij woont in de Begoniastraat .Hij zette mee zijn schouders onder diverse projecten zoals veiligheid en onderhoud en sport. Hij heeft zo samen met Kris  het BIN-netwerk geïnstalleerd. Voor de activiteiten staat hij in voor catering en drank.

PENNINGMEESTER
Stefaan Lauwaert
Stefaan stond eveneens aan de wieg van het wijkcomité en is de vierde overblijver van de oprichters. Hij woont in de Leliestraat, hij zorgt dat het wijkcomité financieel gezond blijft. Als schepen binnen onze gemeente, zorgt hij mee voor het verwezenlijken van een mooie groene wijk. Voor de activiteiten zorgt hij voor het nodige wisselgeld en een financieel verslag.

Project Nieuwjaarsdrink
Frank Nijs

Frank kwam ons eind 2012 versterken . Hij woont in de Tulpenstraat, hij zette zijn schouders onder diverse projecten, fietsen op maandag, straten op stelten, start to run 2015 en mauvondel loop Vanaf dit jaar zorgt hij voor de nieuwjaardrink.

Project JEUGD
Valerie Vermeirsch

Valerie staat haar mannetje in dit mannelijk bestuur sinds eind 2012,   ze woont in de Leliestraat. Zij zorgt voor een leuke tijd voor de kinderen , als initiatiefneemster van de werkgroep jeugd zorgt ze samen met enkele vrouwelijke bewoners voor een leuke pasen en zomervakantie met de speelstraten voor de kinderen in onze wijk.

Project Mauvondelfeesten
Roger Bissot - Gunther Vandereecken

Roger is sinds eind 2012 in ons bestuur, en woont in de azaleastraat, hij zorgde voor de zwerfvuilactie en de mooie bloempotten in de bloemperken en de verfraaiing van de spoorwegzone, hij is gedurende het ganse jaar op zoek naar de beste koopjes met zijn boodschappenlijst van het wijkcomité. hij volgt de inschrijvingen op van de wijkbrunch en zorgt voor de activiteiten voor alles omtrent  hygiëne en veiligheid.

Gunther is de jongste aanwinst sinds 2014, hij woont in de Tulpenstraat. Hij helpt roger met de boodschappen en zorgt vorig jaar voor een sfeervolle tent op de nieuwjaardrink, vanaf dit jaar zal hij instaan voor de mauvondel  loop.

Woordje van dank aan de helpende handen in 2015 :

Justine Martens, Micheline Trog, Femke Schollaert, Nathalie De Vos, Lisa Lauwaeert, Rita De Backer, Edith Stevens, Dorine Colyn, Stefaan Iemants, Herman Iemants, Jan Robberechts.

De oud-bestuursleden 

Andy Rauwens(bracht de wijkbewoners letterlijk in beweging)- Herman Iemants (de helpende hand op iedere activiteit)  - Isabelle Colman (zorgde voor jeugdvertier) - Jurgen Van Keymeulen (zorgde voor de muzikale noot) - Jurgen Verstuyft (helpende hand)

Wie graag informatieve wenst te bekomen kan een mailtje sturen naar wijkcomite@mauvondel.be

Geen opmerkingen:

Een reactie posten