expr:class='"loading" + data:blog.mobileClass'>

dinsdag 22 oktober 2013

Stem op Blbliotheek Herzele

Bibliotheek van Herzele genomineerd als beste van Vlaanderen

De bibliotheek van Herzele heeft een plaats weten te bemachtigen op de longlist van de ‘Beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel’. De nominatie is reeds toegekend, maar de inwoners van Herzele bepalen of ze ook op de shortlist raken en zo de titel in de wacht slepen.

Op de longlist staan nu vier bibliotheken per provincie. Sinds zaterdag 12 oktober, begin van de Bibliotheekweek, tot en met vrijdag 15 november kan je jouw stem uitbrengen voor de verkiezing van de beste bibliotheek van Vlaanderen en Brussel via
www.bibliotheekblad.be. De 12 bibliotheken (2 per provincie en 2 uit het Brussels Hoofdstedelijk Gewest) met de meeste stemmen gaan door naar de finale.
Deze 12 bibliotheken zullen bezocht worden door deskundige mystery guests, die de bibliotheken zullen beoordelen op zaken als gebouw en inrichting, diensten en producten, service en klantgerichtheid en het aanbod voor individuele en institutionele partners.

Voor de trouwe bib-bezoeker is het reeds geweten dat de bibliotheek in Herzele bij de top behoort, maar jij bepaalt of ze ook de titel van ‘Beste van Vlaanderen en Brussel’ kan krijgen.

Stem nog tot 15 november 2013 via deze link en breng jouw stem uit op de bibliotheek van Herzele!

Alvast bedankt voor jouw steun!

Meer info: Bibliotheek (Solleveld 35 in Herzele) - tel. 053- 73 74 44 - e-mail:bibliotheek@herzele.be

Deze wedstrijd wordt georganiseerd door Bibliotheekblad in samenwerking met de Vlaamse Vereniging voor Bibliotheek, Archief & Documentatie vzw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten